unikko2

faceb

Yrityksille

Kukkapalvelu Unikko tarjoaa palveluita yrityksille eri tilanteissa.

Vihersisustusta piristämään työympäristöänne, viikkokimppu infotiskille, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien muistamiset, yritystilaisuuksien koristelut, näyttely sekä messuosastojen viimeistelyt.

Viikkokukat

Haluatko liikkeesi / yrityksesi myynti- tai infotiskille automaattisesti viikottain vaihtuvan mieltä piristävän ja tunnelmaa luovan tuoreen, kauniin kukkakimpun tai asetelman?

viikkokukat

Muistamiset

Kukkatervehdys on tehokas ja helppo tapa muistaa asiakasta ja yhteistyökumppania. Kukat ovat persoonallinen liikelahja ja yksilölliset liikelahjat muistetaan.

muistamiset

Yrityksen vihersisustus

Yrityksen vihersisustuksessa kasvit eivät ole vain koristeita, jotka tuovat viihtyvyyden tunnun tilaan, vaan ne ovat elävä osa sisustusta. Sillä niillä on esteettisyyden lisäksi positiivinen ja elvyttävä vaikutus ja ne parantavat huoneilmaa. Suunnittelen toiveidenne mukaisen ison tai pienemmän vihersisustuskokonaisuuden tiloihinne ottaen huomioon tilan, tyylin, kasvien kestotoivomuksen sekä hoidon. Vihersisustus voidaan tehdä myös silkkikukista.

Yritystilaisuudet

Oli tilaisuus pieni tai iso kukat muuttavat arjen tilan viihtyisäksi juhlatilaksi, tilaisuuden tarkoituksen mukaiseksi.

poytakor

infotiski

ruukut


Esiintymislavan ja puhujakorokkeen koristeet

Esiintymislavan koristeet poikkeavat pöytäkoristeista siinä, että niitä katsotaan kaukaa. Kokonaisuuden tulee näkyä etupenkistä takapenkkiin. Lavan koristelussa otetaan aina huomioon lavan käyttötarkoitus, tyyli, värit sekä tilaisuuden luonne.

lavaq

Puhujakoroke liittyy useissa tilaisuuksissa esiintymislavan koristeluun. Korokkeen koristeen sijoituspaikkaa ei ole mitenkään määrätty vaan se tehdään aina ko. korokkeelle sopivaksi.

koroke

Näyttely- ja messuosastot

Kukat viimeistelevät näyttelytilan tai messuosaston.
Viherkasveja ruukkuineen myös vuokrattuna.

messut_mersu

 

 

Elämä on rohkeutta ja uskallusta.

Tarjoan hätkähdyttäviä hetkiä myös Sinulle. Katso ja nauti!

tai tule mukaan
Riitan kurssille