Kauniilla kukkasidontatyöllä teet tilaisuudestasi viimeistellyn ja juhlavan.

Erilaisten juhlatilaisuuksien koristelu tilataan etukäteen. Tilauksen voi tehdä sähköpostilla, puhelimitse tai tulemalla liikkeeseen ja keskustelemaan yksityiskohtaiset suunnitelmat juhliisi. Näin saamme toiveittesi mukaisen koristelun.

Pöytäkoristeet

Pöytäkoristeiden tulee täydentää ja korostaa kattausta vaikeuttamatta pöydässä tapahtuvaa toimintaa. Istumapöydässä vieraiden välillä tulisi säilyä katse- ja keskusteluyhteys, joten pöydän keskelle sijoitetun kukka-asetelman ei tulisi olla 25 cm:ä korkeampi.

Noutopöytä

Noutopöydän kukkakoristeet sijoitetaan yleensä tarjottavien yläpuolelle niin, etteivät ne sekoitu tarjottaviin ja ne erottuvat pöydästä. Samalla ne toimivat myös yleiskoristeluna.

Kirkko

Seurakunnasta yleensä löytyy ns. kappelimaljat, joihin voidaan tehdä kukkakoristeet kirkkoon niin muisto- kuin häätilaisuuteenkin. Kukat voidaan siirtää kirkon jälkeen muisto- tai juhlatilaisuuden yleiskoristeeksi tai noutopöydän kukka-asetelmaksi.

Rippi- ja valmistujaisjuhlat kotona

Rippi-, ylioppilas- ja valmistujaisjuhlissa juhlapöytä koristetaan yleensä juhlavalla kukka-asetelmalla. Kun tilaa ei pöydällä ole, voi kukat laittaa vaikka ikkunalaudalle.

Kaste

Kastepöydälle kastemaljan ja kynttilän lisäksi sijoitetaan yleensä kukkia. Kastejuhlaan voi kastemaljan ympärille tehdä kauniin
kastekranssin.

Kastemaljan viereen voi sijoittaa kukka-asetelman tai kimpun. Jos tilaa on vähän voi myös kynttilänjalan kukittaa.